Lazer Cruizer MIPS Hjelm Matt Sort Lazer Cruizer MIPS Hjelm Matt Sort Lazer Cruizer MIPS Hjelm Matt Sort Lazer Cruizer MIPS Hjelm Matt Sort

Lazer Cruizer MIPS Hjelm

Matt Sort

Varenr:78040
Størrelse
S
1 189,-Kampanjepris
1 699,-Ordinær pris
-+
4 På lager

Lazer Cruizer MIPS Hjelm
 
 

Snazzy og safe går hånd i hånd med Cruizer-hjelmen. TS + fit-systemet er kombinert med en avtagbar stofftopp, et låsehull, valgfri LED-lysintegrasjon bak og valg som passer. NTA-sikkerhetsmerket betyr at det er testet for høyere hastigheter når du glir rundt i byen. Denne hjelmen støtter pendlingen din like godt som kveldsbaren. Fra skumring til daggry er det alltid der for deg. Denne hjelmen har MIPS-lag med lav friksjon som kan gi ytterligere beskyttelse mot rotasjonsstøt.

 

Cruizer MIPS gir forbedret beskyttelse tilpasset de naturlig høyere hastigheten man oppnår ved elsykling. Nederlandsk NTA8776-sertifisering vitner om en hjelm som har gjennomgått omfattende testing ved større støtkrefter for økt sikkerhet.

 

Cruizer MIPS er en hjelm spesifikt for elsykling designet for bedre beskyttelse mot sammenstøt i høye hastigheter. Serifisering fra det nederlandske NTA vitner om overlegen beskyttelse tilpasset kravene som stilles til en elsykkel-hjelm for pendling til jobben.


 

MIPS - Multi Directional Impact Protectin system. MIPS setter en ny standard på beskyttelser i hjelmer. Utviklet i samarbeid med hjernekirurger og forskere for å redusere skader som kommer av harde slag mot hodet. En revolusjonerende teknologi som tillater hjelmen å rotere litt i samme vei som slaget kommer. Rotasjonen reduserer slagkraften med hele 50%!
 
 
 

Spesifikasjoner:
 

  • MIPS: Ja
  • Bruk: Urban
  • Størrelser: S (52-56cm), M (55-59cm), L (58-61cm)  

     
     
     

 




 

 

180330