Lazer Cruizer MIPS Hjelm Matt Grå Lazer Cruizer MIPS Hjelm Matt Grå Lazer Cruizer MIPS Hjelm Matt Grå

Lazer Cruizer MIPS Hjelm

Matt Grå

Varenr:78043
Størrelse
S
M
L
1 189,-Kampanjepris
1 699,-Ordinær pris
-+
5+ På lager

Lazer Cruizer MIPS Hjelm
 
 

Snazzy og safe går hånd i hånd med Cruizer-hjelmen. TS + fit-systemet er kombinert med en avtagbar stofftopp, et låsehull, valgfri LED-lysintegrasjon bak og valg som passer. NTA-sikkerhetsmerket betyr at det er testet for høyere hastigheter når du glir rundt i byen. Denne hjelmen støtter pendlingen din like godt som kveldsbaren. Fra skumring til daggry er det alltid der for deg. Denne hjelmen har MIPS-lag med lav friksjon som kan gi ytterligere beskyttelse mot rotasjonsstøt.


 

Cruizer MIPS gir forbedret beskyttelse tilpasset de naturlig høyere hastigheten man oppnår ved elsykling. Nederlandsk NTA8776-sertifisering vitner om en hjelm som har gjennomgått omfattende testing ved større støtkrefter for økt sikkerhet.

 

 

Cruizer MIPS er en hjelm spesifikt for elsykling designet for bedre beskyttelse mot sammenstøt i høye hastigheter. Serifisering fra det nederlandske NTA vitner om overlegen beskyttelse tilpasset kravene som stilles til en elsykkel-hjelm for pendling til jobben.



MIPS - Multi Directional Impact Protectin system. MIPS setter en ny standard på beskyttelser i hjelmer. Utviklet i samarbeid med hjernekirurger og forskere for å redusere skader som kommer av harde slag mot hodet. En revolusjonerende teknologi som tillater hjelmen å rotere litt i samme vei som slaget kommer. Rotasjonen reduserer slagkraften med hele 50%!
 
 
 

Spesifikasjoner:
 

  • MIPS: Ja
  • Bruk: Urban
  • Størrelser: S (52-56cm), M (55-59cm), L (58-61cm)  

     
     
     

 




 

 

180350