Lazer Armor MIPS Hjelm Matt Hvit Lazer Armor MIPS Hjelm Matt Hvit Lazer Armor MIPS Hjelm Matt Hvit Lazer Armor MIPS Hjelm Matt Hvit

Lazer Armor MIPS Hjelm

Matt Hvit

Varenr:78059
Størrelse
L
899,-Kampanjepris
1 149,-Ordinær pris
-+
4 På lager

Lazer Armor MIPS Hjelm
 
 

LIGHTWEIGHT URBAN PROTECTION

 

 

Lazer Armor 2.0 MIPS-hjelmen gir beskyttelse med en vekt du ikke engang trodde var mulig. På grunn av den støpte konstruksjonen vil denne hjelmen bestå alle slagtester mens den bare veier inn på 275 gram. På innsiden har den kanalventilasjon og toppluftventiler for å drive varm luft ut og holde kjølig luft flytende. TS + fit-systemet vil skape en tettsittende, men behagelig passform slik at du er trygg på å ri gjennom byen. Et valgfritt LED-lys kan monteres på baksiden av hjelmen for å gi synlighet og sikkerhet. Integrasjonen av MIPS-laget med lav friksjon gir beskyttelse mot rotasjonspåvirkninger.


 

MIPS - Multi Directional Impact Protectin system. MIPS setter en ny standard på beskyttelser i hjelmer. Utviklet i samarbeid med hjernekirurger og forskere for å redusere skader som kommer av harde slag mot hodet. En revolusjonerende teknologi som tillater hjelmen å rotere litt i samme vei som slaget kommer. Rotasjonen reduserer slagkraften med hele 50%!
 
 
 

Spesifikasjoner:
 

  • MIPS: Ja
  • Bruk: Urban
  • Størrelser: S (52-56cm), M (55-59cm), L (58-61cm)  

     
     
     

 




 

 

180380