Landeveissykler

 

Oppdag vårt brede utvalg av landeveissykler skreddersydd for alle dine behov.
Enten du er en ivrig syklist som ønsker fart og utfordring, en daglig pendler som vil komme raskt og komfortabelt på jobb, eller en sykkelentusiast på jakt etter den perfekte turpartneren, har vi sykkelen som passer deg.

 

Hvorfor velge en landeveissykkel fra Spinn.no?

Variert Utvalg: Vårt sortiment omfatter alt fra lette karbonsykler for aktive syklister til allsidige aluminiumsmodeller for helgeturer.
Vi har også sykler som er ideelle for nybegynnere og erfarne syklister.


Ytelsesfokusert Design: Våre landeveissykler er konstruert med tanke på aerodynamikk, vekt, kraftoverføring og stabilitet, slik at du får en rask og jevn opplevelse uansett terreng.


Komfort i Fokus: For oss er komfort like viktig som ytelse. Derfor tilbyr vi sykler med ergonomisk design, dempete rammer og avanserte bremser for en behagelig sykkeltur.


Personlig Tilpasning: Tilpass sykkelen din slik at den passer perfekt til din kropp og kjørestil.
Vi gir råd om rammestørrelser, komponentvalg og vedlikehold for å sikre den beste sykkelopplevelsen.


Ekspertveiledning: Våre erfarne folk står klare til å hjelpe deg med å finne den ideelle landeveissykkelen for dine behov.
Vi er her for å gi deg råd om alt fra valg av riktig sykkel til vedlikeholdstips.


Kvalitet og holdbarhet: Vi tilbyr sykler fra anerkjente produsenter som er kjent for sin kvalitet og pålitelighet.
Dette gir deg trygghet for mange bekymringsfrie kilometer på veien.

 


Uansett om du er en konkurranseutøver, eventyrlysten sjel eller bare ønsker å nyte en avslappende tur i naturen, har vi den perfekte landeveissykkelen for deg.
Utforsk vårt utvalg, les om våre modeller og ta gjerne kontakt for personlig veiledning og råd.

Les mer...Vis mindre...
Ridley Grifn, Grå/Grå S Ridley Grifn, Grå/Grå S

Ridley Grifn, Grå/Grå

S

Varenr:81411
Størrelse
S
47 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 På lager

RIDLEY GRIFN 105 Di2 // 2x12S

. 

 

Ridley er lokalisert sentralt i sykkelgale Belgia, etablert av Jochim Aerts da han som aktiv rytter ikke var fornøyd med eget utstyr og derfor startet å bygge sine egne sykler. Takket være konstant fokus på innovasjon og utvikling har Ridley klart å være med i front helt fra starten av.

 

Ridley brukes blant annet av Lotto Soudal med Caleb Ewan i spissen!


 

DETALJBESKRIVELSE
Møt Grifn: Allroad-sykkelen som er rask og dyktig på alle typer underlag: fra glatt asfalt til grusveier. Denne sykkelen er nøye designet for ryttere som søker etter den ene sykkelen som kan alt.

Grifn er laget for å sykle hardt og lenge mens du er ute og jakter nye opplevelser og oppdager nye veier. Den er laget for å kjøres den ekstra milen. Ridley kombinerte hastigheten til en fullblods landeveissykkel med komforten til en grussykkel for å lage Grifn.

Med en ramme på 990 gram (ulakkert, i størrelse Medium), er Grifn en rask og komfortabel landeveissykkel klar til å kjøresutenfor veien og med sin maksimale dekklaring på 38 mm. Det er til og med muligheten for å gå til 40 mm dekk hvis du kjører en 1x drivlinje, eller det kan monteres skjermer og dynamodrevne lys som gjør at Grifn kan brukes til enhver bruk: den er egnet for landeveiskjøring og grussykling samt pendling og langdistansekjøring.

Underlaget vil ikke begrense rytteren lenger. Grifn er den perfekte matchen for ryttere som ikke vil måtte velge mellom vei og grus. Enten du er på jakt etter en grussykkel for å utforske grusvier og nyte de mest naturskjønne og bilfrie veiene, eller av og til ønsker å ta landeveissykkelen utenfor allfarvei for å bryte vanen, er Grifn den rette sykkelen for det. Med Grifn bryter Ridley med N+1-regelen om sykkeleierskap.

Navnet Grifn refererer til det mytiske beistet griffin, et fabeldyr med kropp av en løve og hode og vinger til en ørn. Denne hybridskapningen symboliserer herskeren over to riker: jorden og himmelen. På grunn av sykkelens allsidighet er Ridleys Grifn også i stand til å herske over to riker: vei og grus. Som Grifn-rytter vil du herske både på asfalt og grusveier. Siden du kan gå alle retninger med Grifn, kan denne sykkelen bygges som både landeveissykkel og grussykkel. Den er fullstendig tilpassbar for å passe rytterens ønsker. På denne måten er Grifn perfekt for vei- og gruskjøring, pendling og langdistanseeventyr.

Med et helt nytt sykkeldesign kommer nye former og en ny geometri. Geometrien til Grifn er tilpasset både vei- og gruskjøring og ble designet med Ridleys KOG-filosofi (Kanzo Optimized Geometry). Dette betyr at geometrien er finjustert for å få den kjøreegenskapen som passer best til den type kjøring sykkelen er designet for. Dette gjenspeiles i noen nøkkeltall i geometrien, som hoderørsvinkelen og krankområdet.

Resultatet er en rask, reaktiv, men stabil og velbalansert allroad-sykkel. Grifn er en veifokusert grussykkel som er komfortabel nok for lange dager på røffe veier, men fortsatt aggressiv nok til å stille opp på en Gran Fondo. Det er den perfekte følgesvennen for "endurancesykling".

Alle funksjonene, geometrien og muligheten til å kjøre både 1x og 2x drivverk, gjør Grifn til en ekstremt allsidig sykkel som gir deg uendelige bruksmuligheter. I hovedsak bryter Ridley N+1-regelen for sykkeleierskap med Grifn.

 

 

Høyde
< 162 cm XXS
162 - 170 cm XS
170 - 178 cm S
178 - 186 cm M
186 - 194 cm L
> 194 cm XL
*Størrelsene er anbefalinger og kan i enkelte tilfeller overskrides

 

 

Spesifikasjoner 

  • Design:   GRC01As
  • Ramme:   Grifn, F-Steerer Headtube,integrated dynamo routing, TA 12x142mm
  • Gaffel:  4ZA Allroad, integrated dynamo routing, fender mounts, TA 12x100mm
  • Gir/bremse hendler:  Shimano 105 Di2 2x12
  • Bremser:  Shimano 105 Disc
  • Gir foran:  Shimano 105 Di2 2x12
  • Gir bak:  Shimano 105 Di2 12s
  • Kassett:  Shimano 105 11-34 12s
  • Kjede:   Shimano 12s
  • Kranksett:  Shimano Ultegra 12s, 172,5, 50/34
  • Hjulsett:  Forza Norte Gravel, Clincher/TLR, 25mm Profil, 24mm indre bredde
  • Dekk:   Vittoria Corsa N.EXT 32mm, Black
  • Sal:   Selle Italia Model Y
  • Styr:   Forza Cirrus Pro Integrated 16° Flared
  • Stem:   Forza Cirrus Pro Integrated 16° Flared
  • Salpinne:  Forza Cirrus Carbon, 10mm offset, 27,2/350mm
     

Styre/stem kombinasjoner levert på sykkel str. som standard

 

                      Stem      Bredde

XS                90mm     38/44,5cm

S                  100mm    40/46,5cm    

                110mm    40/46,5cm

L                  110mm    40/46,5cm

XL               120mm    42/48,5cm

 

 NV53999

 

231316