Ridley Kanzo Adventure XPLR M Ridley Kanzo Adventure XPLR M Ridley Kanzo Adventure XPLR M Ridley Kanzo Adventure XPLR M Ridley Kanzo Adventure XPLR M Ridley Kanzo Adventure XPLR M Ridley Kanzo Adventure XPLR M

Ridley Kanzo Adventure XPLR

M

Varenr:82310
Størrelse
S
M
L
39 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 På lager

RIDLEY KANZO ADVENTURE // SRAM APEX XPLR 1x12

OBS: Avbildet sykkel med feil spesifikasjoner

 

Ridley er lokalisert sentralt i sykkelgale Belgia, etablert av Jochim Aerts da han som aktiv rytter ikke var fornøyd med eget utstyr og derfor startet å bygge sine egne sykler. Takket være konstant fokus på innovasjon og utvikling har Ridley klart å være med i front helt fra starten av.

 

 

PLATTFORM BESKRIVELSE
Kanzo Adventure-serien inneholder de perfekte offroad-adventuresyklene for de som trives med å holde hjulene unna fortauet for enhver pris. Disse grussyklene er designet for terrengkjøring der både effektivitet og komfort er nøkkelen, og har en grusspesifikk geometri og har større dekkklaring. Du vil føle disse nøkkeldetaljene etter mengden selvtillit det gir deg når du koser deg i de tøffeste delene av løypa.

 

Utstyrt med mange ekstra rammefester, vil sykkelen din være mer enn forberedt på ethvert eventyr du kan tenke deg. Monter et tredje flaskestativ, bento-boks, skjermer og/eller sykkelvesker – hva enn du trenger for å gjøre utflukten din til en suksess. Disse syklene er virkelig din beste partner for de kuleste, tøffeste gruseventyrene.

 

DETALJBESKRIVELSE
Vår nye Kanzo Adventure er en grussykkel for ekte eventyrere. Den er det perfekte verktøyet for å unnslippe folkemengdene og finne veiene utenfor allfarvei. Enten det er en dagstur over nye stier i nærområdet, en flerdagers sykkelpakketur eller et ultrasykkelløp: Kanzo Adventure gjør alt. Det er vår mest eventyrlystne sykkel til nå.

Geometrien til Kanzo Adventure er progressiv. Denne grussykkelen har en Kanzo Optimized Geometry (KOG), som betyr at geometrien er avstemt til tiltenkt bruk av sykkelen. Kanzo Adventures geometri ligner på en terrengsykkel. slakere hoderørsvinkel, et lavere krankområde, lengre akselavstand og brattere seterørvinkel. Den slakere hoderørsvinkelen forlenger akselavstanden og gir sykkelen mer selvtillit. Likevel holdes Kanzo Adventure responsiv ved å bruke en kortere styrestem. På denne måten gir sykkelen nok tillit til å erobre endeløse fjelloverganger og kontrollere uventede single tracks samtidig som den kan styre raskt og aggressivt på de mest tekniske offroadstrekningene.

Med den maksimale dekkklaringen på 53 mm eller 29x2,1” tilbyr Kanzo Adventure nok komfort og plass til å dra på eventyr uansett terreng. Selv med brede dekk er det god plass bak krankområdet og under gaffelkronen for ekstremt gjørmete forhold. Kanzo Adventure føles hjemme på alle underlag: fra glatt grus med smalere dekkoppsett til røffere terreng som du til nå bare ville våget å takle med terrengsykkelen din. Også her tilbyr Kanzo Adventure uovertruffen fleksibilitet for å tilpasse seg terrenget på ditt neste eventyr.

En mengde kjørestiler kommer med en mengde bagasjeoppsett. Designteamet sørget for at du har mange muligheter for det perfekte oppsettet under din neste tur på Kanzo Adventure. Bruk de tjue monteringspunktene for flaskestativ, et verktøysett, skjermer, gaffelstativ/vesker, topprørsvesker og mer. Vi brukte F-steerer-teknologien til Kanzo Adventure for å skjule alle kabler i rammen. Dette gjør det lettere å feste poser til rammen og forhindrer mulig skade på sykkelen. Med muligheten til å legge til en navdynamo og en dempegaffel, er Kanzo Adventure ekstremt allsidig og klar for alt.

 

#destinationunknown? Ikke et problem. Kanzo Adventure er den perfekte "partner in crime" for alle gruseventyrene dine på neste nivå.

.

 

 

Høyde
XXS
163 - 171 cm XS
170 - 178 cm S
177 - 186 cm M
185 - 194 cm L
XL
*Størrelsene er anbefalinger og kan i enkelte tilfeller overskrides

 

 

Spesifikasjoner 

  • Design:   KAD01As
  • Ramme:   Kanzo Adventure, 24-30T HM UD Carbon, TA 12x142, 2,1" dekk klaring
  • Gaffel:  Forza Gravel, TA 12x100mm, 2,1" dekk klaring
  • Gir/bremse hendler:  Sram Apex XPLR
  • Bremser:  Sram Apex
  • Gir foran:  N/A
  • Gir bak:  Sram Apex XPLR
  • Kassett:  Sram PG-1231 12s, 11-44
  • Kjede:   Sram
  • Kranksett:  Sram Apex 1x12 42T, 172,5mm
  • Hjulsett:  Forza Norte Gravel, Clincher/TLR, 25mm profil, 24mm indre bredde
  • Dekk:   Vittoria Mezcal TNT, 700x44, TLR, Antracite/Black
  • Sal:   Selle Italia Model X
  • Styr:   Ritchey Butano II Comp // 44 cm
  • Stem:   Forza Stratos 90mm
  • Salpinne:  Forza Cirrus Zero Offset 27,2/350mm
     

Styre/stem kombinasjoner levert på sykkel str. som standard

 

                      Stem      Bredde

XS               80mm     42cm

S                  80mm     42cm    

                90mm    44cm

L                  90mm    44cm

XL               

 

 NV39990

 

244476