Ridley Arena FAST Bane Rammekit M Ridley Arena FAST Bane Rammekit M Ridley Arena FAST Bane Rammekit M

Ridley Arena FAST Bane Rammekit

M

Varenr:82313
Størrelse
M
L
57 999,-
-+
Utsolgt (42 dager)

Ridley Arena FAST Bane Rammekit

 

Ridley er lokalisert sentralt i sykkelgale Belgia, etablert av Jochim Aerts da han som aktiv rytter ikke var fornøyd med eget utstyr og derfor startet å bygge sine egne sykler. Takket være konstant fokus på innovasjon og utvikling har Ridley klart å være med i front helt fra starten av.

 
 

PLATTFORM BESKRIVELSE
Arena Fast er utviklet i samarbeid med det nasjonale banelaget i Belgia, og kombinerer deres innspill fra et rytterperspektiv med vår aerokunnskap. Arena Fast er et modulært rammesett utviklet for forskjellige banedisipliner og er kompatibelt med alle hjulstandarder på markedet.


DETALJBESKRIVELSE
Vi har en lang historie med å lage de raskeste syklene i alle terreng for det høyeste konkurransenivået: landevei, grus, cyclocross og baneracing. Vi utviklet Arena TT for Victor Campenaerts timesrekord i 2019. Arena Fast er neste steg i å lage den raskeste banesykkelen i verden.

Målet med denne utviklingen var klart: å lage den raskeste banesykkelen på planeten. For å oppnå dette, presset vi UCI-regelverket ved å bruke 8:1-regelen for rørdimensjoner og bruk av kompensasjonstrekanter. F-Surface Plus på rammen og gaffelen skaper en kontrollert mengde turbulens, slik at hovedluftstrømmen kan følge rørets form.

Vi har utviklet Arena Fast som et fremtidssikkert modulært rammesett som kan brukes til forskjellige disipliner og er kompatibelt med alle vanlige hjulstandarder på markedet.

Arena Fast kan brukes i sprint- og forfølgelsesdisiplinene ved å bytte gaffelrake med en "flip-chip". Der flip chips gir muligheten til enten å kjøre en 35 mm eller en 45 mm front rake avhengig av disiplinen og rytterens preferanser.

Rammen og gaffelen er designet for både tradisjonelle hjulmutter og bolt-in-aksler, samt moderne 12 mm gjennomgående aksler ved å bruke forskjellige dropout-innsatser og flip-chips.

 

 

Høyde
< 179 cmM
> 180cmL
*Størrelsene er anbefalinger og kan i enkelte tilfeller overskrides

 

Spesifikasjoner 

  • Design:  ARC01Am
  • Ramme:   Ridley Arena FAST, PF30, Bolt on & TA kompatibel
  • Gaffel:  Ridley Arena FAST, 100mm spacing, Bolt on & 12mm TA kompatibel
  • Salpinne: Forza Aero 350mm
  • Max dekklaring: 28mm
  • Max ryttervekt: 110kg inkl sykkel


 

 

 

                   

 

244631