PERSONVERN


1.Innledning


Sykkelshop Sandnes AS, som er eier av Spinn.no, er en stor aktør i sykkelnorge. Vi er da selvsagt veldig opptatt at du skal føle deg trygg på at informasjon som du legger igjen via vår nettbutikk, er sikre. Videre i denne personvernerklæringen kan du lese hvorfor vi samler inn informasjon om deg, og hvordan vi bruker denne informasjonen. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes. Du rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener Sykkelshop Sandnes AS/Spinn.no behandler dine personopplysninger i strid med gjeldende regelverk.

 

2. Hvem sitter på informasjonen?


All informasjon vi får om deg går via vår leverandør på nettløsning som er Multicase AS. Informasjonen lagres på serveren vår som leveres som driftes av LanX AS. Vi, Sykkelshop Sandnes AS er ansvarlig for at all behandling av personopplysninger, og vi er ansvarlig for at dette skjer i samsvar med Norsk lov.

 

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?


Når du skal handle i vår nettbutikk, må du opprette en bruker. Her vil du måtte legge inn informasjon om deg selv som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Denne informasjonen er viktig for oss for at vi i det hele skal kunne sende deg varene du har bestilt fra oss. Mailadresse og telefonnummer trengs også om vi trenger å komme i kontakt med deg om vi må gi deg informasjon rundt en bestilling hos oss.

 

4. Hvor henter vi informasjon fra deg?

 

  • Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
  • Denne informasjon kan brukes til generell sporing av statistikk, men vi bruker det ikke til sporing av data om deg som enkeltperson.
  • Videre brukes informasjonen slik at det er mulig å opprettholde data som må huskes mellom forskjellige sidevisninger og oppsett. Hvis du huker av for å huske brukernavn og passord, vil dette lagres i en informasjonskapsel.
  • Google Analytics for å analysere trafikken på nettsiden. Denne gir oss informasjon om for eksempel hvilken enhet du bruker eller hvilken nettleser du bruker. Denne gir oss ingen informasjon om deg som enkeltperson.
  • Google AdWords brukes til annonsering på Google sin plattform. Her benyttes informasjonskapslene slik at en kan målrette en annonse basert på hva og hvor på nettsiden en besøker.
  • Facebook Pixel brukes til annonsering på Facebook sin plattform. Her benyttes informasjonskapslene slik at en kan målrette en annonse basert på hva og hvor på nettsiden en besøker.

 

5. I hvilken grad vil du merke at vi sitter på informasjon om deg?

 

  • Vi sender ut nyhetsbrev ca.1 gang pr uke, og her har du enkelt mulighet for å melde deg av. Dette gjøres nederst på mailen du vil få i innboksen din. Dette nyhetsbrevet vil inneholde tilbud, tips, nyheter og annen kjekk informasjon.
  • Ordrebekreftelser når du har bestilt en vare på vår nettbutikk.
  • Pakkseddel/angrerettskjema. Dette får du når varen sendes fra vårt hovedkontor i Sandnes, Rogaland.
  • Returskjema. Dette får du på mail etter at en retur er avtalt med oss, på en vare som av en eller annen grunn må tilbake til oss.


6. Endring eller sletting av bruker på spinn.no


For at du skal få tilsendt varen på rett adresse, er det viktig for oss at du skal ha mulighet for å redigere brukeren din enkelt og greit. Dette kan du gjøre på kundesenteret på nettbutikken. Her går du inn på Min Side. Her kan du endre all informasjon. Du har også her inne mulighet for å slette deg som bruker, men av lovmessige grunner vil det ligge igjen informasjon om tidligere kjøp som du har gjort. Dette er grunnet bokføringsloven som sier at en skal ha disse tilgjengelig i et visst antall år. Dette er ift regnskap og ligningspapirer.

 

7. Generell informasjon


Skulle du ha spørsmål rundt bruk av din informasjon, eller generelt personvernloven, er du velkommen til å ta kontakt med oss på denne informasjonen:


Spinn.no // Ivar Aasensgate 5 // 4306 Sandnes// Mail: ordre@spinn.no

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.