Santini Tour de France Combo Sykkeltrøye L Santini Tour de France Combo Sykkeltrøye L Santini Tour de France Combo Sykkeltrøye L Santini Tour de France Combo Sykkeltrøye L Santini Tour de France Combo Sykkeltrøye L

Santini Tour de France Combo Sykkeltrøye

L

Varenr:59022
Størrelse
L
475,-Kampanjepris
949,-Ordinær pris
-+
2 På lager

Santini Tour de France Combo Sykkeltrøye

Gjenopplev Tour de France-historien med denne klassiske trøyen!

 


Denne trøyen er en hyllest til de ikoniske klassifiseringstrøyene fra Tour de France som ikke lenger deles ut. De heldekkende, røde områdene representerer den historiske "points chauds"-trøyen, som ble tildelt rytteren med flest seire på mellomspurtene i 1984.
De gule, prikkede og grønne fargeelementene hedrer den kombinerte trøyen "Maillot du combiné", som ble delt ut fra 1968 til 1989.

Denne klassiske trøyen er laget av resirkulerte materialer fra PET og avfallsgarn, og har et tidløst design med front, rygg og ermer.
Ventilerende mesh på sidene gir optimal luftgjennomstrømming på varme dager.

Trøyen har tre baklommer, inkludert en ekstra glidelåslomme for å holde verdisakene dine trygge.

Denne versjonen prøver å være mer presis ved å spesifisere at "points chauds"-trøyen var kortvarig, og ved å bruke mer beskrivende språk for å formidle egenskapene til trøyen. Den bruker også en mer entusiastisk tone for å appellere til målgruppen av sykkelfans.

 

Passformen er "Classic fit", som gir deg den komfortable passformen for folk flest! 

 

 

Santini er en verdens største produsenter av sykkeltøy. Siden 1965 har fabrikken i Bergamo, rett utenfor Milano i Italia produsert klær av meget høy kvalitet og tidsriktig design.
-All handmade in Italy, just for you!

252321