12 UKER

Sunnere liv, smalere midje

Varenr:98701
349,-
-+
5+ på lager
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

12 Uker

 

Vær med på Berits 12-ukers nytelsesreise mot et sunnere liv!

 

I denne boken forteller Berit deg om en hverdagskost som inneholder næringsstoffer som øker forbrenningen av fettet rundt midjen din. Hver uke får du veldokumenterte tips og fristende oppskrifter slik at du over 12 uker forbedrer livskvaliteten og får et lysere sinn.

 

Dette er ikke en diett basert på å telle kalorier, men en plan for hvordan du kan endre kostholdet og spise deg mett på mat som øker fettforbrenningen, bygger muskelmasse og sikrer din helse.

 


Boken inneholder:

  • Et 12 ukers program som øker forbrenningen av midjefettet.
  • Enkle tips og byttetriks fordelt over de 12 ukene, som vil hjelpe deg til å sette fart på fettforbrenningen, øke muskelmassen, omfordele fettet på kroppen din og nå ditt trivselsvekt.
  • Boken inneholder også over 60 oppskrifter.

 

Berit guider deg gjennom en forvandling, en kostholds- og holdningsendring som gjør at du får mer energi og overskudd samtidig som du kvitter deg med magefett.
Hvorfor fokus på midjefett?

 

Tidligere trodde mat an ekstra fett på kroppen kun var vektbelastning, og at det kunne sammenliknes med å bære rundt på en ryggsekk. Nå vet vi at overflødige bukfettcellene produserer skadelige betennelsesstoffer, følsomheten for hormoner og signalstoffer svekkes, gjør at du kjenner mindre lykkefølelse og motivasjon fra dopamin og noradrenalin, mindre metthet fra metthetshormoner, og at blodsukkerregulatoren insulin ikke virker like godt lenger.

Alternativer
Support
57603
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.