VÅRE VERKSTED

VERKSTED

 

I våre 6 butikker, har vi store flotte verkted. Vi har mekanikere med lang erfaring med både vanlige sykler og innen elsykler. Våre mekanikere er stadig på kursing, for at de alltid skal være oppdatering innen motorer, grupper og utstyr.

 

 

SYKKELSERVICE

 

En vanlig sykkelservice tar vanligvis ca to dager. Dette er selvsagt litt variert ift høysesong og ikke. Merk at i noen av våre butikker må en service bookes i forkant. Sjekk på banner under for kontaktinfo til din Spinn butikk. Det lønner seg å få tatt en skikkelig service minst en gang i året. Da får du mer glede av sykkelen og levetiden øker betraktelig.

 

Vi tar alt fra enkle servicer, bytting av dekk og slanger, til mer avanserte ting som bygging av sykler eller hjul. Ta kontakt for info og tilbud.

 

 

SHIMANO SERVICE SENTER

 

Alle våre 6 butikker er Shimano Service Senter, som betyr at vi er forpliktet til å levere deg den beste profesjonelle servicen og gi deg politelige råd. Ved å være et Shimano Service Senter, får vi opplæring av Shimano for å gi deg den beste shimanoservicen og originale Shimano-deler. Som Shimano Service Senter har vi tilgang til hele Shimano's enorme sortiment, og dette vil sikre optimal ytesle på sykkelen din.

 

 

VÅRE BUTIKKER
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.