Brompton Borough M Veske Vannavvisende, med ramme, Oliven Brompton Borough M Veske Vannavvisende, med ramme, Oliven Brompton Borough M Veske Vannavvisende, med ramme, Oliven Brompton Borough M Veske Vannavvisende, med ramme, Oliven Brompton Borough M Veske Vannavvisende, med ramme, Oliven

Brompton Borough M Veske

Vannavvisende, med ramme, Oliven

Varenr:79477
1 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Utsolgt (83 dager)

Brompton Borough M Veske // Olive

 

Borough Roll Top Medium i Olive tilbyr et mer kompakt alternativ for den daglige reisen din, mens den har samme allsidige rulletoppåpning og ekstra lastesystem som Borough L. og utover.

Den er laget av svært vannavstøtende materialer og har kapasitet til å bære alt du trenger, denne vesken har flere oppbevaringsrom for å hjelpe deg med å holde orden; Inkluderer en polstret lomme for bærbar PC, en baklomme med glidelås på baksiden og lommer i sidenett, perfekt for en vannflaske eller hansker. Vesken har nå et gummiert båndhåndtak, noe som gjør den kompatibel med ALLE Brompton-styrstyper.

.

 

 

Dimensjoner

  • Kapasitet: 14 liter
  • Dimensjon (ca): 380mm, 160mm, 140mm
  • Delenummer: Q101583
  • Kompatibel med alle Brompton styrer


 

196266