FFWD RYOT 77 Bane Hjulsett Pariser, 1890gr FFWD RYOT 77 Bane Hjulsett Pariser, 1890gr FFWD RYOT 77 Bane Hjulsett Pariser, 1890gr FFWD RYOT 77 Bane Hjulsett Pariser, 1890gr

FFWD RYOT 77 Bane Hjulsett

Pariser, 1890gr

Varenr:79883
15 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 På lager

RYOT 77 BANE HJULSETT

 

 

MØT RYOT77

 

DET ENE SETTET FOR ALLE DISIPLINER OG NIVÅER!

I samarbeid med mange lag og individuelle idrettsutøvere fra alle nivåer i alle banedisipliner fikk vi viktige tilbakemeldinger som førte til dette ultimate banesettet. Sammen med de mange timene med utvikling i nye felg design, som allerede har resultert i en helt ny landeveiserie og nylig i vår RYOT77 for triatleter. Denne kunnskapen har blitt brukt til å lage et helt nytt hjulsett som fullfører RYOT-familien!

 

Det er bygget med en 77 mm høy karbonfelg med en LAW Tech aero-profil som er optimert for alle vanligste dekkbredder på grunn av den 26 mm brede dekkbunnen. I midten av hjulene er nye FFWD beltenav i sort med bolt i lukkesystem på forhjulet og helstål endestykker på bakhjulet. Hvis du har skiftet hjul mye, vet du at disse funksjonene er av høy verdi. Ved bruk av Sapim CX Sprint-eiker - også i sort nå - er hjulsettet stivere, både sideveis og vridningsmessig. Som med alle hjulene våre er disse bygget for å vare og av våre erfarne hjulbyggere ved vårt anlegg i Nederland.

 

RYOT77 Track tilbyr god håndtering og aero-ytelse med stivheten som gir deg selvtillit til å kjøre fort. La alene det hvite designet med sekskantstruktur vil definitivt imponere konkurrentene dine!

 


 

KORT OPPSUMMERT:

  • For alle typer ryttere
  • For trening eller racing
  • For mange disipliner

 

 

HVA ER I BOKSEN:

  • Låsering til tannhjul
  • Ventilforlengelser
  • Fin beskyttende hjulbag
201591