0

Lyssterk og sikker i trafikken

 

Øk din sykkelsikkerhet med Garmins innovative lys- og radarprodukter


Som syklist er sikkerhet en av de mest avgjørende faktorene, spesielt når du begir deg ut i trafikken.
Garmins Varia-serie, med produkter som RTL516 baklyset og UT800 forlyset, tilbyr avanserte løsninger som ikke bare øker synligheten din, men også gir deg varsler om potensielle farer på veien.

 

Garmin Varia RTL516 Baklyset: Se og bli sett


Garmin Varia RTL516 er ikke bare et baklyssystem. Det er også en radar som oppdager kjøretøy som nærmer seg bakfra. Denne intelligente enheten parkobler problemfritt med din Garmin-enhet eller kompatible smarttelefoner, og gir deg visuelle og hørbare varsler om biler op til 140 meter unna.

Varia-appen, som følger med, gir ekstra funksjoner ved å tilby grafiske varsler og lyd-/vibrasjonsadvarsler. Disse varsler tydeliggjør posisjonen og hastigheten til kjøretøy som nærmer seg. Med muligheten til å integrere med tredjepartsapper som Ride with GPS, blir sykkelturen din tryggere og mer oppmerksom.

 

 

Garmin Varia UT800 Forlyset: Lyser sterkere og lengre


I trafikken er det avgjørende å ha et pålitelig lys på sykkelen din. Garmin Varia UT800 lyser med opptil 800 lumen og gjør deg synlig i dagslys på over 1,6 kilometer unna.

Med fem lysstyrkemoduser og muligheten for automatisk justering basert på omgivelseslys og hastighet, tilpasser Varia UT800 seg dine behov og forholdene rundt deg. Den lange batterilevetiden gir deg opptil 1,5 times lys på den høyeste innstillingen og opptil 25 timers dagblinking, slik at du alltid er synlig.

Garmin Varia UT800 Smartlys ANT+, 800 lumen, Urban Edition

 

Økt oppmerksomhet og synlighet


Garmins Varia-serie tilbyr ikke bare førsteklasses sikkerhetsfunksjoner, men også enkel integrasjon og brukervennlighet. Med muligheten til å parkoble med din Garmin-enhet eller smarttelefon samt en rekke monteringsmuligheter, kan du fokusere på sykkelturen din med ro i sjelen.

Sykling med lys året rundt er avgjørende for din sikkerhet og synlighet på veien, uansett værforhold. Garmins Varia-serie gir deg det nødvendige verktøyet for å sikre en trygg og synlig sykkeltur, enten du er i byen eller på landeveien. Med disse innovative produktene kan du trygt nyte sykkelturene dine, vel vitende om at du er synlig og oppmerksom på omgivelsene dine.